allt om kredit logo

Välkommen till Allt om Kredit!

Välkommen till alltomkredit.se!  Denna nystart av sidan börjar med att vi tänkte gå igenom lite vad vi kommer att ta upp här. Krediter, lån, är något vi alla dessvärre måste tänka oss att ta från tid till tid. Det kan handla om möjligheter att faktiskt köpa något man behöver eller för att helt enkelt få till den där semestern man så länge trånat efter. Det viktigaste att tänka på med krediter är att det alltid är en ränta på den. Däremot kan denna ränta skilja sig ganska så kraftigt från fall till fall. Det finns de som använder krediter men är bra på att betala tillbaka före räntan börjar ticka. Som på många kreditkort exempelvis. Detta för att kanske ha mer kapital att investera med under tiden. Många kreditkort erbjuder dessutom många bra förmåner, något som vi kommer att gå igenom ytterligare på denna sida senare.

En annan vanlig typ är sms-lån. Något som har vuxit rejält de senare åren. Dessa har ofta en ränta som börjar direkt. På samma vis är det med många andra “enkla” lån att ta.

På det stora hela kan man säga att det är en stor djungel, där man lätt kan gå på nitar. Men på samma sätt kan man enkelt hitta det som är mest förmånligt och passar en själv bäst. Allt om Kredit vill just hjälpa till med detta. Eftersom att fler och fler kreditinstitut visar sig är det nästintill omöjligt som konsult att hålla sig uppdaterad. Förhoppningsvis kan denna sida vara lite till hjälp för dig. Vi vill även passa på att säga att vi reserverar oss för eventuella fel som skrivs. Vi försöker självfallet återge all den information vi får, men även vi kan missa något finstilt. Alternativt att kreditinstitutet byter sina villkor.

Det du verkligen alltid behöver tänka på är dock att göra din egen research för att alltid hitta exakt det du själv behöver. Denna sida kan främst ses som en informationsportal för att hitta de olika varianter som finns att ta del av. Så se till att alltid leta klart på det lån eller den kredit som passar dig bäst!

Fortsätt gärna med att leta vidare information och fråga oss om all annan information som du kan behöva i ditt letande efter nya krediter.


Tack för denna gång!

/Allt om Kredit