Låna pengar

Kreditgivare
American Express
Citi Bank
Folkia
Freedom Finance
ICA Banken
Ikano Banken
Remembercard
Resurs Bank
SBAB
SEB

Låna pengar
Banklån
Privatlån
Lån Betalningsanmärkning
Lån utan säkerhet
Mikrolån
Mobil lån
Sms lån
Snabblån

Betalkort
Kreditkort

Låna pengar här »


Folkia

En av Folkias idéer är att låna ut pengar till kunder som vanligen inte får låna pengar av de traditionella svenska bankerna.

Det Folkia är mest känt för är att de erbjuder microlån. Med Folika microlån lånar du 1000, 2000 eller 3000. Låneansökan sker online och du får besked direkt.

Vill du ta ett microlån hos Folkia måste du uppfylla 5 krav. (1) Du ska vara över 20 år. (2) Du får inte ha några betalningsanmärkningar. (3) Inkomst över 25 000 kr om året. (4) Mantalskriven i Sverige de senaste 2 åren. (5) Ha ett telefonnummer registerat i ditt namn.

Har du till exempel ett kontantkort och är osäker på om numret är registerat i ditt namn tar du snabbt reda på det genom att skriva in ditt mobilnummer på exempelvis hitta.se.

Folkias microlån ska betals tillbaka inom 30 dagar och torde därför användas mest av personer som någon gång upptäcker att de in har några pengar kvar precis innan löning.

Folika lånar även ut lite större belopp (25 000) på upp till tre år. De kallar det folklån och det går att ansöka om lånet direkt online.

Kort om Folika

Folkia är ett ungt bolag som grundades så sent som 2006. Trots det är de redan en av de ledande aktörerna på microlån; små, snabba lån som även ibland benäms mobillån, snabblån eller smslån. Folika har ett 20-tal anställda med säte i Stockholm.

Gå till Folkia´s hemsidaFolkia
www.folkia.se

Besked direkt
Kontakt · Sekretesspolicy · Sitemap · Finanssidor · Bra sidor © 2007 alltomkredit.se

Läs också om kreditkort, betalkort & American Express kreditkort.

Alltomkredit.se är endast en informationssida om att ta lånkredit.
Med reservation för felskrivningar.

Lån: Folkia · Meddelandelån Sverige · Kredit 365 - Bluestep
Pengos.se · Lägg om dina dyra lån - Spara tusenlappar! · Nyare Bil? Nyare Lån?